3D futómű beállítás

Miért érdemes a futóműbeállítással foglalkozni?

A futómű helyes beállítása a biztonságos közlekedés, jó kanyarfekvés, mindenkor biztonságos úttartás fontos feltétele. Ehhez tartoznak szorosan a jó állapotú lengéscsillapítók, a megfelelően kiegyensúlyozott kerekek, valamint a jó gumiabroncsok.

A futómű helyes beállítása az autó tulajdonságainak javítása mellett csökkenti a gumik elhasználódását, ez pedig jótékonyan hat a gépjármű tulajdonosának, azaz Önnek a pénztárcájára.

A futómű ellenőrzése és beállítása azonban nem tekinthető egyszerű feladatnak, mivel az előírt beállítási adatok mérését nagyméretű vagy nehezen megközelíthető alkatrészeken kell rendkívül pontosan elvégezni. Ebből adódóan a korszerű szervizek ma már modern futómű-ellenőrző készülékeket alkalmaznak.

JobbCar autószerviz elvégzi autóján a futómű beállítás mellett a lengéscsillapítója bevizsgálását is, speciális diagnosztikai padon.

A JobbCar autószervizben az autója futóműveinek beállítását 3 dimenziós, lézeres berendezéssel végzzük. Jelentkezzen be most, vagy kérjen ajánlatot!